Andre nyheder

  Nye tider på vej for skiltning i det åbne land med lovforslaget som nu er fremsat

  Det skal være tilladt at reklamere i det åbne land

  Folketinget har i dag førstebehandlet et lovforslag fra miljø- og fødevareministeren, der vil give mulighed for at virksomheder i de små byer at reklamere i det åbne land. 

  Det vil også medføre, at landets skiltefirmaer vil kunne få et ekstra marked, når der skal laves skilte til loppemarkeder cafeer sæsonslag og andet, som ikke hidtil har været tilladt. 

  Lovforslaget, hvis det vedtages i sin endelige form, vil træde i kraft fra sommeren 2018, så allerede der vil det blive nemmere for danskere og turister at finde vej frem til eksempelvis salg af nye kartofler i vejkanten, kroer, lokale loppemarkeder rundt omkring i det danske sommerland.

  Helt konkret drejer det sig om at give mulighed for skiltning i det åbne land for virksomheder i småbyer med op til 3000 indbyggere, hvor de kan få mulighed for at reklamere med skilte i det åbne land i en omkreds af 30 meter fra bygrænsen. 

  "- Selvfølgelig skal man have mulighed for at sætte et lille skilt op i vejkanten, hvor man reklamerer for salg af nyopgravede kartofler eller pluk selv-jordbær. Regeringen har længe ønsket, at det skal være lettere at finde vej til lokale erhverv og turistattraktioner i det åbne land. De små bysamfund og landsbyer skal kunne gøre opmærksom på, at de holder et loppemarked eller et sportsarrangement, og hvor der er et åben-gård-arrangement" siger miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen i en udsendt pressemeddelelse.

  I SkilteBranchens netværksgruppe kan du læse mere omkring hvad der blev sagt iforbindelse med fremsættelsen af lovforslaget. Tryk her for at komme til netværksgruppen.

  Follow Us

  Tilmeld dig vores nyhedsmail

  Updates & Freebies i din inboks

  Brugerafstemning

  Pratik-AUB bidrag

  Social & newsletter

  Search