Uncategorised

  Roland DG for at bringe 'wow' faktor til Labelexpo med Unique On Demand Solutions Roland DG for at bringe 'wow' faktor til Labelexpo med Unique On Demand Solutions 

  Hos Labelexpo Europe 2019 i Bruxelles (24 til 27 september 2019), Roland DG (Booth 9C16) vil præsentere den nyeste blandt sine alsidige digitale produktionsudstyr herunder afsløringen af nye produkter designet til at opbygge en rentabel business fra mængder af så få som én til 1000. 

  ”Vores mål er at vise de besøgende til Labelexpo hvordan unikke etiketter og emballage comps muliggøre en rentabel forretning,” forklarer Satoko Yoshida, Digital udskrivning Marketing Manager hos Roland DG Corporation. ”Vi vil udskrive på en lang række materialer, herunder ikke kun papir og PET-folie baserede materialer, men også læder, metalplader, træ og akryl. Dette vil give os mulighed for at præsentere nogle virkelig fantastiske programmer, der vil wow deltagere med høje niveauer af versionering og personalisering uden at kompromittere udskriftskvaliteten.” 

  Blandt de imponerende line-up af innovative løsninger fra en omfattende produktportefølje vil være Rolands seneste tilføjelse til sin VersaUV LEF2 sortiment af UV flatbed Printere ideel til direkte udskrivning fantastisk grafik og naturtro teksturer med mat og glans slutter på et kæmpe udvalg af emner, herunder mobiltelefon tilfælde, gaveartikler og betjeningspaneler. Den Roland DG standen vil også fremvise den nyeste lasergravering teknologi, som gør det muligt for skæring, gravering og markering af stive og bløde materialer til fremstilling og dekoration. 

  DGSHAPE Corporation, en Roland DG datterselskab, vil også udvise to af sine avancerede teknologier. Den METAZA MPX-95 Photo Impact Printer, som muliggør permanent mærkning af serielle data om metal, og en næste generation digital laser folie dekoratør som overfører metalliske effekter på et stort udvalg af materialer. 

  Ud over disse produkter, vil der også være en ny UV-inkjet-enhed til produktion af korte køre etiketter og emballage prototyper. Yoshida kommentarer. ”Vi ser frem til at afsløre alle detaljerne i denne alsidige nye produkt den 24. september den første dag i Labelexpo.” 

  ”At give show deltagere med en oversigt over alle de rentable muligheder, vil Roland DG standen (9C16) har to områder,” Yoshida fortsætter. ”Et område, vil være dedikeret til industriel label og label-type applikationer, herunder mikro- og kort sigt etiketter trykt på Lintec medier og unikke 2D symbol mærkning på metal med METAZA indvirkning printer. Et andet område vil funktionen en lokal Craft Beer Autumn Festival tema med et komplet udvalg af produkter markedsføringsmaterialer”. 

  Besøg Roland DG Booth 9C16 på Labelexpo Europe 2019, 24. - 27. september i Bruxelles. 

  More about:

  Social & newsletter

  Search