Instruktør fra folieproducenten MacTac var på besøg i Kolding, hvor deres ChromeFolie blev demonstreret for de fremmødte på kursus

  Fespa har udpeget endnu en ny Wrold Wrap Master dommer, der vil forsøge at øge viden om den rette forståelse og færdighederne til indpakning

  Antalis afholder Onyx seminar den 24. januar i Vejle og den 25. januar i Valby.

  Mød op til et par inspirerende timer hvor du vil blive opdateret på det nyeste inden for RIP software verdenen, skriver Antalis på deres webside. Leverandøren får besøg af en Onyx ekspert, som fortæller om de seneste opdateringer indenfor RIP .

  Du har også mulighed for at komme på bilindpakningsworkshop, hvor du kan få finpudset din wrappingteknik. På workshoppen vil Antalis' kompetente medarbejder Henrrik Valentin guide dig gennem teknikker til bilindpakning, og ikke mindst de muligheder Avery Folier til bilindpakning giver.

  Samtidig er foråret ved at nærme sig og så er det tid til solfilm igen. Her har Antalis et kursus i at sælge solfilmløsninger.

  Vil du vide mere så kontakt en fra Antalis

  Skal du en tur med syd på?

  Sådan stiller indehaveren af Wrapping King Ole Solskin Ravn spørgsmål, hvor han har en drøm om at invitere "en af de unge" med ud i verden. Denne drøm hørte Hexis, og de har sprunget til hvor de er klar med fly og hotel billet til en heldig deltager. 

  Follow Us

  Tilmeld dig vores nyhedsmail

  Updates & Freebies i din inboks

  Populære artikler Messer & events

  Brugerafstemning

  Pratik-AUB bidrag

  Social & newsletter

  Search